X

மந்திரங்கள் – பாகம் -1

Views: 398

மந்திரங்கள் முந்தய பதிவின் தொடர்ச்சி

முருகன் மந்திரம்

ஓம் சரவணா பாவாய நமஹ
ஞான சக்திதரா ஸ்கந்தா வள்ளி கல்யாண சுந்தரா
தேவசேனா மணா ஹ்காண்ட கார்திகேய நமோஸ்துதே
ஓம் சுப்ரமண்யாய நமஹ

MURUGAN MANTRA

Om Saravana bhavaya Namaha
Gyaana shaktidhara skanda valli kalyaana sundara
Devasenaa manah kaanta kaartikeya namostuthe
Om subrahmanyaaya namah

விநாயகர் மூல மந்திரம்

ஓம் ஸ்ரீம் ஹ்ரீம் க்லீம் க்லெளம் கங்கணபதயே
வரவரத ஸ்ர்வ ஜனம்மே வசமினய ஸ்வாஹா

VINAYAGAR(GANAPATHI) MOOLA MANTRAM

Aum shreem hreem kleem glaum gung ganapathaye
Vara varadha sarva janammey vasaminaya swaha

VINAYAGAR GAYATRI MANTRAM

Om Yeha Thanthaya Vidmahe
Vakra Tundaya Dheemahi
Thanno Danti Prajodayath:

விநாயகர் காயத்ரி மந்திரம்

ஓம் ஏக தந்த்தாய வித்மஹே
வக்ர துண்டாய தீமகி
தன்னோ தந்த் ப்ரஜோதயாத்:

Related Post
Show comments

We use cookies to make sure you have the best experience when visiting our website, including performance,enhance user experience and security reasons.